måndag 16 februari 2009

Vill bara säga att jag ÄLSKAR dig mer än allt på denna jord Ako.
Ett liv utan dig vill jag inte leva, du är mitt liv, mitt allt!

Du får mig alltid att le till och med när allt runt omkring mig känns jobbigt och tungt.
Du är världens BÄSTA man!!

PS! Tack för den underbar alla hjärtans dag presenten.


söndag 1 februari 2009

Hello everyone!


Idag var jag och min älskling( min man ) på bio, vi såg Yes man. GUD va bra den filmen va, man skrattade helt enkelt igenom hela filmen. Inte så konstigt med tanke på att Jim Carry är med. Jag verkligen älskar hans filmer.

Den filmen hade ett fint budskap och det är att man ska leva livet och ta alla chanser man får. Det fick mig att tänka på allt jag vill göra innan jag dör, jag menar vi lever i detta rutinlivet och vi hinner inte göra saker vi egentligen vill göra, man missar så mycket. Jag vill inte sitta där som 70 åring och tycka att det mest spännande händelsen i mitt liv var när jag fick en patient med mycket konstiga tänder, jag vill hoppa fallskärm (fastän jag är den mest höjdrädda människan i världen hehe), resa världen runt, göra saker jag aldrig trodde att jag skulle kunna göra.

Livet är till för att leva! Det måste vi alltid ha i baktankarna.


Tillbaka till rutinlivet då, jag skulle ha pluggat under helgen men så blev det inte, är små irriterad på mig själv för jag skjuter alltid upp saker, det är något jag måste ändra på. Imorgon ska jag INSHALLA (om GUD vill) plugga.

Jaa nu måste jag gå o sova om ja ska kunna ta mig upp till skolan imorgon, men innan det så vill jag bara säga att jag ÄLSKAR att vara MUSLIM!


Love/ Roshitta